Opolski Kongres ESG ma Diamentowego Partnera!

Z ogromną radością informujemy, że Diamentowym Partnerem naszego wydarzenia jest PKO Bank Polski. Bardzo dziękujemy za okazane wsparcie i nawiązaną współpracę.

PKO Bank Polski, największy bank uniwersalny w Polsce, spółka akcyjna notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, jest liderem w sektorze bankowości. Jako bank uniwersalny, obsługuje zarówno osoby fizyczne, małe i średnie przedsiębiorstwa, jak i wielkie korporacje, oferując szeroki wachlarz produktów i usług bankowych.

Dzięki wsparciu PKO Banku Polskiego, Opolski Kongres ESG zyska dodatkową wartość, umożliwiając uczestnikom skorzystanie z jeszcze bardziej merytorycznych paneli dyskusyjnych, warsztatów oraz prezentacji. Jesteśmy przekonani, że nasza współpraca przyczyni się do wzrostu świadomości na temat zrównoważonego rozwoju oraz społecznej odpowiedzialności biznesu.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w Kongresie i skorzystania z wyjątkowej okazji do wymiany doświadczeń i wiedzy z zakresu ESG. Dzięki zaangażowaniu takich partnerów jak PKO Bank Polski, możemy wspólnie kształtować lepszą przyszłość.