Śniadanie Biznesowe z Wyjątkowym Gościem Specjalnym – Dr Joanną Podczaszy

Gość specjalny: dr Joanna Podczaszy

Szanowni Państwo,

Jesteśmy niezmiernie zaszczyceni mogąc ogłosić, że tegorocznym gościem specjalnym naszego Śniadania Biznesowego Fundacji UO będzie Dr Joanna Podczaszy – radca prawny z wieloletnim doświadczeniem w renomowanej kancelarii GP Legal & Partners.

Dr Podczaszy jest ekspertką w dziedzinie prawa, specjalizując się w obszarze prawa gospodarczego, w tym w prawa handlowego, prawa upadłościowego oraz prawa restrukturyzacyjnego. Jej szerokie spektrum wiedzy obejmuje zagadnienia niewypłacalności podmiotów gospodarczych i jednostek. Jest autorką wielu publikacji z zakresu prawa upadłościowego, prawa handlowego oraz prawa cywilnego.

Aby wziąć udział w tym wyjątkowym wydarzeniu, prosimy o dokonanie zakupu biletu poprzez stronę internetową, klikając w link lub skanując powyższy kod QR.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji do poszerzenia swojej wiedzy, zdobycia cennych doświadczeń oraz nawiązania nowych relacji biznesowych. Spotkajmy się razem 31 stycznia 2024 roku o godzinie 9:00 w Hotelu Weneda w Opolu i wspólnie uczestniczmy w tak rozwijającym wydarzeniu.

Wspólnie możemy więcej!